Home
Menu
Foto
Contact
Weekspecialiteit  
Voorgerechten,Borrel-  
Voorgerechten,Dinner-  
Soepen  
Salades  
Vruchten  
Bijgerechten  
Eiergerechten  
Currygerechten  
Kipgerechten  
Varkensgerechten  
Rundergerechten  
Lamsgerechten  
Wildgerechten  
Garnalengerechten  
Visgerechten  
Vegetarisch  
Speciale gerechten  
Menu gerechten  
Hollandse gerechten  
Nagerechten 
Sauzen  
Dranken  
 

 

Thaise Nagerechten)
(+ is aanvulling t.o.v. op bestaande menukaart)

37-Kloei Tod - 3,75
Gebakken banaan met sesam.

38-Kloei buad chi - 4,50
Banaan in hete kokosmelk.

103-Fruitsalade met kokosmelk in bakje van 250 of 500cc - 3,0 /5,0
Als toetje een mix van Thaise Leechy en Attap (uit blik) met verse mango, meloen, banaan, druif, etc in kokosmelk.